Wie zijn wij?

digitaalreisbureau.nl citytrip naar new york

Digitaalreisbureau.nl zijn twee reislustige dames, Stèphanie en Myrna, die van avontuur houden en het super leuk vinden om andere mensen te inspireren! We zijn samen o.a. naar wereldsteden als New York, Hong Kong en Londen geweest. Met digitaalreisbureau.nl willen we jullie graag helpen om een geweldige reis te kunnen maken.

Myrnamyrna snorkel

Ik heb al heel wat jaartjes reiservaring! Mijn ervaring is vooral het reizen met een baby en kind, cruize reizen en landen waar ze goed engels spreken! Zo kun je aan bestemmingen denken als: Noord en Midden Amerika, Canada, Dubai, Hong Kong, IJsland en Europa! Het leukste vind ik om dingen uit te zoeken, dus als ik je ergens mee kan helpen… Dan doe ik het super graag! 🙂 Wil je meer over mij weten? Of over mijn toekomstige reizen? Dan kun je dat allemaal hier vinden! Of stuur mij even een berichtje via digitaalreisbureau@gmail.com

Stèphanie

Ik ga graag op reis om nieuwe dingen te zien en te ontdekken. Ik vind het super leuk om een roadtrip of reis uit te stippelen waarbij je op verschillende plekken terecht komt. Daarnaast houd ik er ook van om af en toe op ‘chill vakantie’ te gaan naar een mooi zonnig eiland. Mijn favoriete citytrip is New York, maar ook Europese steden als Madrid en Rome horen tot mijn favoriet. Verder ben ik al op verschillende plekken in Azië geweest zoals, Thailand, Indonesië en Maleisië. Ik wil graag nog meer van de wereld ontdekken waarbij Zuid-Amerika hoog op mijn lijstje staat.